Антон Геращенко закликав якнайшвидше ухвалити законопроект для повноцінної роботи Національної поліції (відео)
понеділок, 21 грудня 2015, 13:10

Народний депутат фракції  "Народний фронт" Антон Геращенко закликає невідкладно ухвалити законопроект №3225 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Національну поліцію", без якого не може повноцінно працювати Національна поліція.

Про це він заявив сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

"Хочу акцентувати увагу усіх лідерів фракцій та усіх представників парламенту на важливості невідкладно ухвалити законопроект №3225, який був підтриманий Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності", - сказав Антон Геращенко.

"Я пропоную за наполяганням фракції "Народний фронт", щоб цей законопроект був розглянутий завтра в першій половині дня. Без цього закону не може повноцінно працювати Національна поліція", - наголосив народний депутат.

Він також зауважив, що наразі законопроект повністю готовий для розгляду у сесійній залі, тому для його ухвалення знадобиться не більше 10 хвилин.

Як зазначається у пояснювальній записці, проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про Національну поліцію" приводить законодавство України у відповідність до Закону України "Про Національну поліцію".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua