Арсен Аваков: Бойко та Медведчук вели антиукраїнські перемовини в Москві
середа, 27 березня 2019, 16:33

Міністр внутрішніх справ, представник партії "Народний фронт" Арсен Аваков під час засідання уряду запитав, чому Юрій Бойко та Віктор Медведчук безкарно порушують заборону на польоти в Росію.

"В мене є одне публічне запитання. Важливе запитання, як на мене. З цього питання було звернення партії "Народний фронт", парламентської фракції "Народний фронт". Воно полягає в наступному. Чому так сталося, що було порушення закону України, порушення санкцій України про заборону авіасполучення з Російською Федерацією, ми мали перельоти Бойка та Медведчука "Київ "Жуляни" - Москва" та "Москва - Київ "Жуляни"? Ми знаємо, які вони вели перемовини у Москві – антиукраїнські", - зазначив Арсен Аваков.

"Я хочу знати, хто з українських чиновників прийняв таке рішення – порушити заборону, створити такий комфорт для людей, які вели перемовини в Москві з прем’єром країни-агресора Медведєвим. Я як міністр українського уряду хочу мати відповідь", - додав очільник МВС.

У відповідь Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив Держприкордонслужбі, Державіаслужбі і Украэроруху з’ясувати обставини і відповідно відреагувати.

Своєю чергою присутній на засіданні уряду Генеральний прокурор Юрій Луценко зазначив, що сьогодні за цим фактом буде зареєстроване відповідне кримінальне провадження.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua