Арсен Аваков: МВС збільшує свою присутність в акваторії Азовського моря (фото)
субота, 29 вересня 2018, 16:59

Міністерство внутрішніх справ України збільшує свою присутність в акваторії Азовського моря.

Про це міністр внутрішніх справ,  представник партії "Народний фронт" Арсен Аваков повідомив під час відкриття частини водолазних пошуково-рятувальних робіт акваторії Азовського моря Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

"Російська Федерація, окупувавши Крим та частину Донбасу, продовжує наступати на наш суверенітет. В тому числі в межах акваторії Азовського моря. Саме тому ми збільшуємо присутність підрозділів МВС, а саме - компоненти Держслужби з надзвичайних ситуацій та Держприкордонслужби. Для нас принципово важлива безпека узбережжя Азовського моря, нашого судноплавства. Ми не будемо потурати агресивним побажанням країни-окупанта", - наголосив міністр внутрішніх справ.

Він сказав, що з цією метою відкрита частина водолазних пошуково-рятувальних робіт акваторії Азовського моря ДСНС.

Підрозділ укомплектований чотирма плав засобами. Всього там працюватиме 54 особи. Одне з основних завдань частини – гуманітарне розмінування водних об’єктів та порятунок громадян.

У ході заходу 22 працівники органів системи внутрішніх справ на Донеччині отримали відзнаки Президента, Кабінету Міністрів, відомчі відзнаки МВС. Вісім осіб отримали ключі від службових квартир.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua