Арсен Аваков на Сумщині вручив ключі від службових квартир родинам 80 прикордонників (фоторепортаж)
вівторок, 3 жовтня 2017, 17:03

80 родин прикордонників Сумського загону Державної прикордонної служби України отримали ключі від нового службового житла.

Привітати військовослужбовців та вручити ключі від квартир прибули міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков та голова прикордонного відомства Петро Цигикал.

«Сьогодні ми реалізуємо державну програму забезпечення службовим житлом воїнів. Прикордонники, нацгвардійці, «надзвичайники» – всі, ті хто захищає нас від негараздів і від ворогів. Ми здаємо будинок на 80 квартир, ще один будинок на 80 квартир буде готовий до кінця наступного року. І таким чином питання з житлом для прикордонників саме в Сумах буде вирішено», - сказав Арсен Аваков.

Він зазначив, що наступним кроком на Сумщині буде забезпечення житлом родини поліцейських та фахівців ДСНС.

Міністр внутрішніх справ привітав прикордонників та їхні родини з житлом та побажав бути щасливими в нових оселях, а також нагородив військовослужбовців державними нагородами та відомчими відзнаками.

Квартири отримали військовослужбовці управління Сумського загону, відділу «Юнаківка» та 12 військовослужбовців запасу. При цьому 48 прикордонників є учасниками антитерористичної операції на сході нашої країни.

У ході робочої поїздки Арсена Авакова на Сумщину також було презентовано два оновлених сервісних центри МВС – у м. Суми та м. Конотоп. В обох центрах працює екзаменаційний клас для складання теоретичних іспитів зі знань ПДР. Тут громадяни зможуть  зареєструвати авто та отримати посвідчення водія.

«Оновлення центрів відбувається у пришвидшеному темпі. Сьогодні ми презентуємо одразу два сервісні центри МВС у Сумській області. Тепер не лише послуги ми переводимо в онлайн, але й відкриваємо центри: завдяки встановленому відеозв`язку між Сумами та Конотопом відкриття відбувається у двох містах одночасно», - зазначив Арсен Аваков.

Обидва центри оснащені усіма сучасними технологіями: електронною чергою, електронними інформаційними боксами, планшетами оцінки якості обслуговування. Вперше в Україні для зручності громадян у сумському центрі передбачені термінали для оплати послуг на столі кожного адміністратора. Заміна посвідчення водія займає до 30 хвилин, реєстрація авто – пару годин. У центрі передбачений дитячий куточок для найменших відвідувачів та буккросинг-полиця з сучасною мотиваційною та художньою літературою.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua