Арсен Аваков: Нацполіція зможе закупити більше автомобілів завдяки знижці від Mitsubishi
четвер, 29 грудня 2016, 16:16

Після запиту міністра внутрішніх справ, представника партії "Народний фронт" Арсена Авакова до корпорації Mitsubishi, її керівництво висловило готовність надати знижку Національній поліції України для закупівлі автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV.

Про це Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Радий повідомити, що голова корпорації Mitsubishi Motors пан Осамі Месуко погодився взяти до уваги моє звернення щодо можливості оптимізації вартості автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції у зв’язку з особливістю ситуації в країні, та висловив готовність надати знижку", - зазначив міністр, додавши, що знижка складе до 14% від початкової вартості.

Таким чином, в результаті перемовин, Національна поліція отримує можливість придбати за виділені Україні в рамках Кіотського протоколу 958 440 774,25 грн. орієнтовно на 101 спеціалізований автомобіль Mitsubishi Outlander PHEV більше (з урахуванням кольорографічного обладнання, сигнально-гучномовного пристрою та радіостанції).

Після корекції проекту і договору про закупівлю, вартість спеціалізованих автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV складатиме орієнтовно 1 302 230,0 грн.

"Отже вартість автомобілів прогнозується зменшити з 58 600 доларів США (початкова ціна договору) до 49 000 доларів США (орієнтовна скорегована ціна договору) у валютному еквіваленті, згідно з офіційним курсом Національного банку. Така ціна буде безсумнівно оптимально конкурентоздатною та нижчою за ціну на подібну модель в країнах Західної та Центральної Європи, виходячи з комплектації поліцейського автомобіля Mitsubishi Outlander PHEV", - наголосив очільник МВС.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua