Арсен Аваков: Перехідний період реформи закінчився, ми очікуємо на результати роботи Нацполіції (відео)
четвер, 20 жовтня 2016, 12:48

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков наголосив, що настав час для того, аби реформа Національної поліції показала свої результати.

Про це він сказав сьогодні на засіданні колегії МВС України.

Арсен Аваков повідомив, що атестація у Національній поліції завершена і на цьому тижні НПУ запропонує всім обласним підрозділам постійний штат, будуть призначені всі ключові позиції.

«Я буду вимагати дисципліни і результатів вже сьогодні. Перехідний період закінчився. І невизначеність, хто працює, хто не працює, – закінчилася. Настав час результатів», – наголосив міністр внутрішніх справ.

«Безпека громадян є пріоритетом дій Уряду. Ми обговорювали спеціальну програму по кримінальній поліції, кримінальному розшуку, боротьбі з бандитизмом і злочинністю», - додав глава МВС.

Відповідно, відбулася корекція бюджету: і вже зараз оперативні співробітники та працівники карного блоку кримінальної поліції, оперативники отримають серйозну надбавку до зарплати, оснащення, і будуть мати всі можливості для того, щоб розкрити злочини.

«І я хочу віддачі. Ми прагнемо, щоб суспільство нас поважало, а суспільство хоче, щоб ми показали результат – йдеться про резонансні злочини чи про вуличні злочини», – сказав Арсен Аваков. 

Він також підкреслив, що МВС буде активним в парламенті, щоб забезпечити правоохоронців необхідними ресурсами.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua