Арсен Аваков: Переконаний, що у найближчі два роки ми проводитимемо деокупацію Донбасу (відео)
п’ятниця, 25 листопада 2016, 17:20

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков вважає, що Україна у найближчі два роки буде проводити деокупацію Донбасу, а ключова роль в цьому процесі буде належати Національній гвардії України.

Про це він заявив під час розширеного засідання Військової ради Національної гвардії України за участі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, одного з лідерів партії «Народний фронт» Олександра Турчинова.

«Із самого початку ми бачили Національну гвардію як високомобільні, професійно діючі універсальні війська, які здатні ефективно працювати як в умовах сучасного бою на фронті, так і результативно діяти в тилу, захищаючи правопорядок і державність нашої країни. І мені приємно констатувати, що саме такою і стала Національна гвардія України», – зазначив Олександр Турчинов, звертаючись до учасників зборів.

Своєю чергою Арсен Аваков сказав: «Я переконаний, що в найближчі два роки ми будемо проводити деокупацію Донбасу. І найважливішу роль у ній відіграє Нацгвардія. Все те, що ми робимо зараз, спрямоване на готовність до цього процесу. Тому воєнізована компонента повинна бути готова якнайкраще, правоохоронна компонента також». 

Під час засідання Військової ради були підведені підсумки діяльності Національної гвардії з початку нинішнього року.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua