Арсен Аваков: Російський окупант більше за все боїться добровольчих батальйонів (відео)
вівторок, 14 березня 2017, 15:46

Український доброволець – це не історія, про яку пишуть у книжках, а факт, з якого бере приклад вся країна.

На цьому наголосив міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков під час нагородження бійців добробатів у МВС з нагоди Дня українського добровольця.

Арсен Аваков згадав, що після ряду катастрофічних подій на фронті було вирішено звернутись до місцевих громад областей та активістів Майдану із закликом стати на захист Батьківщини. За його словами, з того часу через добровольчі батальйони пройшло близько 50 тисяч людей. Сьогодні, під час активізації агресії Росії, на добробати покладається велика надія.

«Російський окупант більше за все боїться добровольчих батальйонів, оскільки вони – найпідготовленіші люди», – зазначив очільник МВС.

На заході вручили відзнаки Верховної Ради України, відомчі відзнаки МВС та нагородну вогнепальну зброю 69 бійцям батальйонів «Азов», «Миротворець», ім. Кульчицького, «Донбас», «Полтава», «Херсон», «Луганськ-1», «Дніпро-1», «Вінниця», «Східний корпус», «Кривбас», військовим Збройних Сил України та працівникам поліції охорони об’єктів стратегічного значення.

Нагадаємо, 14 березня визначено Днем українських добровольців. Саме 14 березня 2014 року перші добровольці з Майдану вирушили на вишкіл у навчальний центр Національної гвардії у с. Нові Петрівці Київської області.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua