Арсен Аваков: Статистика результатів роботи поліції у I кв. 2017 покращилась на 20% (фото)
вівторок, 25 квітня 2017, 16:57

Статистика результатів роботи Національної поліції України у першому кварталі 2017 року покращилася на 20%.

Про це міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков заявив під час засідання колегії МВС.

«Це багато. Але це не має бути наслідком того, що одні працюють добре, а інші ні. Тому ми зараз говоримо про персональну відповідальність кожного керівника. Маєте відповідну зарплату, маєте відповідне забезпечення, маєте погони – маєте відповідальність», – сказав очільник МВС.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв своєю чергою зазначив, що лише протягом останнього місяця поліція повідомила про підозру у вчиненні понад 19 тисяч злочинів. Це в півтора рази більше, ніж в будь-який з місяців минулого року. В результаті проведення значного обсягу слідчої і оперативної роботи кількість розкритих злочинів збільшилася на чверть – з  33 тисяч до 41 тисячі.

Спостерігається тенденція до покращення рівня розкриття злочинів загалом, а також таких видів, як умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, розбої. Як результат, протягом трьох місяців знешкоджено 55 організованих груп (минулий рік – 35), у тому числі дві банди, які діяли на території Сумської та Харківської областей. На Харківщині ліквідовано озброєну банду у складі трьох осіб, якими вчинено подвійне вбивство та низку зухвалих розбоїв, пограбувань та крадіжок.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua