Арсен Аваков та Андрій Парубій нагородили бійців добровольчого батальйону імені Кульчицького (фоторепортаж)
середа, 14 березня 2018, 18:05

Представники «Народного фронту» - Голова Верховної Ради Андрій Парубій та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков - привітали бійців батальйону імені Сергія Кульчицького Національної гвардії України з Днем добровольця.

«Чотири роки тому був створений цей батальйон. Тоді він базувався в Павлограді. Саме звідти перші добровольці пішли на фронт, у самісіньке пекло війни. Ці хлопці заплатили високу ціну за наш бойовий дух, за нашу свободу», – сказав Арсен Аваков.

Андрій Парубій наголосив, що добровольці змінили історію України назавжди.

«Чотири роки тому майже 700 добровольців Майдану вирушили на навчання, а потім на війну. Цей день змінив історію України назавжди. Атака йшла на Україну з усіх напрямів. Бо Януковичу вдалося знищити українську армію, послабити правоохоронні органи, послабити економіку. Путіну здавалося, що він все прорахував і передбачив. Але він не збагнув лише одного – незламного духу добровольців. У пам’ять тих, хто поліг за Україну, ми маємо наближати той день, коли до нас повернуться окупований Крим та Донбас», – зазначив Голова парламенту.

Арсен Аваков та Андрій Парубій нагородили бійців. Добровольці отримали почесні грамоти та цінні подарунки від Верховної Ради, нагрудні знаки «Знак пошани», «За доблесну службу» та нагородну зброю.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua