Арсен Аваков: Так званий закон «Маски-шоу. Стоп» дозволить бізнесу працювати стійко (відео)
п’ятниця, 17 листопада 2017, 13:02

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков  переконаний, що позитивні результати від ухваленого парламентом закону, що припиняє так звані «маски-шоу», відчують не лише представники бізнесу, а й всі громадяни.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

«Правда в тому, що ми дуже сильно обмежили поліцію, СБУ, фіскалів, прокуратуру. Яку це принесе користь? Це принесе користь не бізнесу, це принесе користь кожному з нас, хто буде розуміти стійкість всієї системи. Тобто, будь-який бізнес буде працювати стійко і кожен з вас буде знати, що телефон у вас з рук не заберуть, комп'ютер не заберуть», - сказав Арсен Аваков.

Міністр зазначив, що законом вводиться фото- і відеофіксація процесу винесення рішення суду за санкцією. Відсутність фіксації означатиме хибність звинувачень.

Нагадаємо, 16 листопада 312 голосами Верховна Рада ухвалила в цілому проект закону №7275 «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами при провадженні досудового розслідування».

Закон набере чинності через десять днів з дня його офіційного оприлюднення.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua