Арсен Аваков: У 2017 році по всій Україні буде відкрито 50 сервісних центрів МВС (фото, відео)
вівторок, 30 травня 2017, 13:11

Цього року по всій Україні буде відкрито 50 нових сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ, що замінять колишні МРЕВ.

Про це міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков заявив сьогодні, 30 травня, під час відкриття нового сервісного центру МВС у Білій Церкві.

«Я дуже розраховую, що в цьому році у всіх ключових областях, зробимо до 50 сервісних центрів і в наступному році закінчимо цю реформу, це нововведення», - наголосив міністр.

Сервісний центр у Білій Церкві - це вже 18 новий сервісний центр МВС по Україні та другий у Київській області.

Незалежно від місця реєстрації, тут швидко та надійно громадянам надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, видача довідок про відсутність судимостей, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

«Прозорий офіс, моніторинг якості надання послуг, сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал – це єдина концепція для всіх сервісних центрів МВС. У Київській області – це вже другий новий сервісний центр. Окрім цього, у тих населених пунктах Київщини, де немає стаціонарних центрів, послуги громадянам надає мобільний сервісний центр МВС» - зазначив Арсен Аваков.

У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, сучасна система комунікацій. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження - завдяки їм можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.

Сервісний центр МВС в Білій Церкві працюватиме за адресою: вул. Сухоярська, 20. Громадян тут обслуговуватимуть з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Нагадаємо, минулого тижня відбулося відкриття нового сервісного центру у Хмельницькому.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua