Арсен Аваков у День Національної поліції України: Той, хто не бачить змін, не хоче їх бачити (фото, відео)
п’ятниця, 4 серпня 2017, 19:55

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков привітав поліцейських України з професійним святом і подякував їм за участь у становленні української поліції, яка завойовувала довіру громадян.

«Сьогодні свято Національної поліції, свято кожного поліцейського. Це свято порядку й законності. Кожен з вас давав клятву «Служити та захищати». І я хочу, щоб ви виконували свій обов’язок з гідністю. Зараз час змін: змінюється поліцейська структура, змінюємося ми самі. І вже є перші позитивні результати, за які я вдячний кожному з вас окремо і всій поліції загалом», - наголосив він.

«Але у нас багато роботи попереду. Адже українці варті тощо, щоб наша поліція була на найвищому рівні, як у найкращих демократіях світу. Пам’ятайте, що найважливішою оцінкою діяльності поліцейських є довіра українців. Тому в цей день я звертаюся до вас: цінуйте цю довіру, бережіть її!» – наголосив Арсен Аваков.

Цього дня 60 кращих працівників різних підрозділів поліції з різних куточків України були нагороджені Почесними грамотами Кабінету Міністрів, Подяками Прем’єр-міністра України, Грамотами Верховної Ради та відомчими заохочувальними відзнаками МВС.

Окремо Арсен Аваков підкреслив, що Нацполіція продовжує рухатися визначеним шляхом реформування. «Той, хто не бачить змін, той не хоче їх бачити. Ми не працюємо для них. Ми працюємо для Українського народу. І працюємо так, щоб не було соромно кожному з нас», – заявив очільник МВС.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua