Арсен Аваков відкрив новий поліцейський відділок у Станиці Луганській (фото)
субота, 5 травня 2018, 19:08

Під час робочої поїздки на Луганщину міністр внутрішніх справ, представник партії  "Народний фронт" Арсен Аваков відкрив новий поліцейський відділок у Станиці Луганській. Старий був зруйнований під час обстрілу в 2014 році.

«Сьогодні ми на Луганській землі, на самому краю від того місця, де ми бачимо те, що не дуже видно по всій Україні: це невідновлені будинки та вулиці. Ми відкриваємо цей маленький, але дуже важливий райвідділ поліції. І, що символічно, старий, зруйнований у 2014 році відділок, знаходився на вулиці з дивною назвою «Донбас – Москва». А новий райвідділ на вулиці Миру. Думаю, це символічно», - сказав міністр.

«Нікого не цікавить реформа, цікавить її результат. Нас не цікавить реформа поліції, нам важливо, щоб поліція забезпечувала якісний сервіс і безпеку.  Для мене важливо, щоб ця територія, яка настраждалася за останні роки, мала адекватну якість життя», – зазначив Арсен Аваков.

Він підкреслив, що покладає важливу роль саме на поліцейські, гвардійські сили, а також на офіцерів Держслужби із надзвичайних ситуацій, аби вони забезпечили всім мешканцям безпеку і якість життя.

«Саме для цього – новий райвідділ, нова техніка для поліції та рятувальників, нові стандарти для Нацгвардії. Я дуже прошу також і місцевих жителів долучитися до цього», – наголосив міністр.

Зараз правоохоронці Луганщини допомагають Збройним Силам і всім військовим формуванням у протидії російській агресії. Зокрема, нововідкритий Станично-Луганський відділ поліції знаходиться за 150 метрів від лінії розмежування і за кілька кілометрів від тимчасово окупованого Луганська.

Арсен Аваков передав три нові автомобілі поліції та одне авто фахівцям ДСНС. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua