Арсен Аваков відкрив оновлений Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС на Луганщині
п’ятниця, 7 квітня 2017, 14:03

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков відкрив оновлений Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України у місті Рубіжному на Луганщині.

«Незважаючи на непрості умови, в яких сьогодні знаходиться Луганщина, ми робимо все можливе, щоб поліція області професійно та якісно виконувала свої функції, надавала жителям якісні сервісні та експертні послуги. Це надзвичайно важливо, що саме тут, у регіоні де проходять військові дії, ми відбудували поліцейську інфраструктуру, яка відповідає європейським стандартам та викликам сьогодення», – зазначив Арсен Аваков.

У 2014 році приміщення НДЕКЦ МВС України у Луганську захопили представники незаконних збройних формувань. Центр змушений був передислокувався у непристосоване приміщення у Сєвєродонецьку, згодом – у Рубіжне. Криміналістам бракувало експертного обладнання та спеціально облаштованих приміщень для проведення експертиз та досліджень, вкрай необхідних для роботи поліції.

Завдяки зусиллям керівництва МВС, Національної поліції та Головного управління НПУ у Луганській області сьогодні у Рубіжному почав функціонувати належним чином обладнаний адміністративно-лабораторний комплекс НДЕКЦ.

У оновленому НДЕКЦ Луганщини є окремі балістична та хімічна лабораторії, обладнані сучасними установками. Завдяки цьому новому обладнанню луганські експерти-криміналісти зможуть проводити судові експертизи за 21 напрямом дослідження.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua