Арсен Аваков: Єдина світова позиція проти агресора та жорсткі санкції – запорука миру та повернення українських територій
четвер, 27 жовтня 2016, 12:35

Єдина світова позиція проти агресора та жорсткі санкції щодо Російської Федерації – це запорука миру та повернення українських територій.

Таку думку висловив міністр внутрішніх справ України, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков в інтервю японському виданню Yomiuri Simbun.

«Тільки єдина консолідована позиція всього цивілізованого світу, спрямована проти агресора, яка має чіткі вимоги та жорсткі санкції, принесе результат: мир і повернення окупованих українських територій, мир у Сирії, а також японський контроль над частиною Курильських островів», – зазначив Арсен Аваков.

Він наголосив, що на тлі безперервної агресії путінського режиму проти України, зведень з фронту про щоденні обстріли, поранених і вбитих, а також на  фоні окупації Криму і Донбасу необхідно зберегти санкції проти Росії як з боку Японії, так і з боку країн G7.

«Умиротворяти агресора не можна. Ні ласкою, ні добрим словом, ні обіцянками з цукром, ні «закритими очима» на чуже горе», – зазначив Арсен Аваков.

Нагадаємо, 24 жовтня розпочався офіційний візит Арсена Авакова до Японії. У ході візиту очільник МВС України провів зустрічі з Віце-міністром закордонних справ Японії Нобуо Кіші та з головою Національної комісії з громадської безпеки Японії Джюном Мацумото.

Довідково

Yomiuri Simbun – одна з найпопулярніших газет Японії. Виходить двічі на день: ранковим і вечірнім випуском. Тираж - 14,32 млн примірників (найвищий показник у світі).

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua