Арсен Аваков: Звання генерала – не розмінна монета на паркетно-штабному ярмарку марнославства
середа, 17 серпня 2016, 13:47

Міністр внутрішніх справ, представник партії «Народний фронт» Арсен Аваков ініціює скорочення штату генеральських посад і звань зі 194 до 95 у відомствах, що входять до сфери управління МВС.

Відповідний проект передано на затвердження Президенту.

У Прикордонній службі з 74 генералів пропонується залишити 14; у Національній гвардії залишиться 18 з теперішніх 38; у ДСНС – кількість генералів скоротиться з 27 до 21; у Нацполіції – планується залишити 42 генерали замість 57.

В умовах посилення збройної агресії реформа кадрової військової вертикалі є однією з пріоритетних у системі безпеки країни.

«Менше паркетних бюрократичних структур і амбіцій. Більше уваги на тих, хто виконує завдання під управлінням нечисленного, але високопрофесійного і гідного генералітету», – наголосив міністр.

Проведення зазначених змін, на думку очільника МВС, дозволить визначити одну з найважливіших парадигм успіхів і перемог у військовій сфері – повагу бійця до офіцера.

«Повагу до офіцера і його військового звання, яке не є розмінною монетою на паркетно-штабному ярмарку марнославства – а звання, яке поважають у військах і в суспільстві, яке треба заслужити доблестю, честю і наполегливою працею», – підкреслив Арсен Аваков.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua