Арсеній Яценюк: 29 травня до Києва прибуде місія МВФ (відео)
п’ятниця, 24 квітня 2015, 11:58

Міжнародні партнери дали високу оцінку надзвичайно складним, але правильним реформам, які були проведені в Україні. 29 травня до Києва прибуде місія МВФ для здійснення перегляду виконання програми. Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Верховної Ради України в п’ятницю, 24 квітня.

Він повідомив, що з Вашингтона повернулася Урядова делегація та делегація Національного банку України, представники яких брали участь у річних зборах Міжнародного валютного фонду та Світового банку.

Арсеній Яценюк відзначив «високу оцінку всіх міжнародних партнерів тим надзвичайно складним, але правильним реформам, які були проведені в Україні».

29 травня, наголосив він, до Києва прибуде місія Міжнародного валютного фонду для здійснення перегляду виконання програми.

Арсеній Яценюк звернувся до членів Парламенту підтримати закони, спрямовані на реалізацію плану реформ: «Хотів би ще раз зазначити, що коли Уряд вносить законопроекти, то це означає, що ці законопроекти потрібні для країни, і за них необхідно голосувати – адже це наш спільний план реформ».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua