Арсеній Яценюк: «Без України перемоги у Другій світовій війні ніколи би не було» (відео)
п’ятниця, 24 квітня 2015, 11:58

Уряд України затвердив план заходів щодо відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни: «Ми відзначаємо перемогу над нацизмом із тими самими символами, з якими відзначає Європа і ЄС - це квітка маку», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Верховної Ради України в п’ятницю, 24 квітня.

«Ніяких колорадських і іншого роду радянсько-російських стрічок. Завдяки українському Парламенту прийнято рішення щодо встановлення 8 травня Днем примирення і скорботи. Ми спільно прийняли рішення, що ми відзначаємо перемогу над нацизмом з тими самими символами, з якими відзначає Європа і ЄС - а це квітка маку», - підкреслив Глава Уряду.

«Це перший серйозний крок до правди і справедливості щодо того, хто боровся в Другій світовій війні, і про те, що перемоги в Другій світовій війні без України ніколи би не було», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він повідомив, що наступного тижня в Кабінеті Міністрів України відбудеться презентація коротких історичних роликів про роль і місце України в перемозі у Другій світовій війні.

Глава Уряду також звернувся до Парламенту взяти активну участь у відзначенні 70-ї річниці перемоги над нацизмом.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua