Арсеній Яценюк: Через неголосування Парламентом урядових законопроектів країна втратила можливість просунутися в рейтингу Doing Business (фото, відео)
середа, 27 травня 2015, 13:29

«Через те, що Парламент декілька разів не підтримав урядові ініціативи, ми фактично вже зараз втратили 30 пунктів покращення інвестиційної привабливості України», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк засіданні Уряду в середу, 27 травня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що розчарований тим, що Парламент України вкотре не ухвалює два законопроекти, які мають на меті покращення позиції України в рейтингу Світового банку Doing Business (рейтинг легкості ведення бізнесу).

Глава Уряду нагадав, що в минулому році Україна піднялася в рейтингу Doing Business на 16 пунктів: «У цьому році у нас була можливість додатково покращити (позицію України) на 30 пунктів.  Але у зв’язку з тим, що аналіз буде проводитися станом на травень, а Парламент не підтримав наші ініціативи, ми втратили цю можливість».

«Це просто неприйнятно. І мотивації, чому це не проголосовано, немає жодної - ні економічної, ні політичної», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua