Арсеній Яценюк: До вересня мають бути вирішені всі запитання щодо спрощення візового режиму, які є в компетенції Уряду (відео)
п’ятниця, 12 червня 2015, 16:16

Місія з перевірки виконання плану дій щодо спрощення візового режиму з ЄС у вересні повинна отримати вичерпні відповіді на всі технічні питання, які лежать в сфері відповідальності Кабінету Міністрів, - наголосив на засіданні Уряду України в п’ятницю, 12 червня, Прем’єр-міністр України, Лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що серед завдань, які стоять перед українською владою, є виконання плану дій щодо спрощення візового режиму з ЄС.

Місія щодо перевірки виконання плану дій, зазначив він, прибуде у вересні.

Глава Уряду звернувся до всіх членів Кабінету Міністрів:

«Є чіткий план заходів. Місія повинна отримати вичерпні відповіді на всі технічні питання, які лежать в сфері відповідальності Кабінету Міністрів України. Щоб не дати можливості нікому сказати, що щось Україна не виконала».

Арсеній Яценюк також звернувся до парламентської коаліції: «Незважаючи на те, що ми ідемо до місцевих виборів, треба, щоб виграш на виборах не став програшем країни в цілому - коли почнеться політична дискусія, хто більше любить український народ. Не на словах треба любити, а робити конкретні справи для сьогоднішньої України і для майбутніх поколінь».

«Ми закладаємо фундамент нової країни, розуміючи, як це складно. Цей Уряд взяв на себе найбільшу частину негативу. Така доля цього Уряду, і це правильне рішення як для країни, так і персонально для кожного, хто дійсно вибрав не своє політичне майбутнє, а майбутнє держави - сильної, європейської і успішної країни», - наголосив він.

Арсеній Яценюк також нагадав, що проведе засідання колегій у всіх Міністерствах, «щоби до вересня кожен Міністр відзвітував у Парламенті, що конкретно він зробив для українців - не на папері, а в житті людини. Тоді це будуть дійсно зміни. Все інше – це наша рутинна, щоденна робота, сотні постанов, десятки рішень. А зараз завдання - щоби кожен з тих, хто сидить за цим столом, кожна людина, яка призначалася Верховною Радою України і несе всю повноту відповідальності перед народом України за ту ділянку роботи, яка їй ввірена, і давала присягу в Парламенті, тепер виконала цю присягу».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua