Арсеній Яценюк доручив Міноборони прозвітувати щодо виконання «Укроборонпромом» оборонного замовлення (відео)
середа, 15 квітня 2015, 15:03

Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк доручив запросити представників ДП «Укроборонпром» для звіту щодо поставок військової техніки і озброєнь, дотримання графіків постачання та ремонту зброї й техніки та освоєння коштів, виділених підприємствам «Укроборонпрому».

Про це Глава Уряду повідомив на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 15 квітня.

«Ми не зійдемо зі шляху врегулювання і деескалації ситуації на Донбасі. І тому ми будемо боротися за мир в Україні всіма шляхами. В тому числі і через підвищення обороноздатності українських Збройних Сил», - наголосив він.

Прем’єр-міністр підкреслив, що Уряд «фінансує все, що необхідно для Збройних Сил».

Арсеній Яценюк звернувся до Міністра оборони України Степана Полторака запросити представників ДП «Укроборонпром» для звіту, «що відбувається по поставках військової техніки і озброєнь – тому що попередню ми оплату видали на мільярди гривень». Окрім того, підкреслив Глава Уряду, необхідний звіт щодо дотримання графіків постачання зброї та військової техніки і її ремонту, а також щодо освоєння коштів, які вже заплачені підприємствам «Укроборонпрому».

«Дипломатам набагато легше вести розмову, якщо Збройні Сили держави знаходяться в сильному і боєготовному стані», - додав Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua