Арсеній Яценюк доручив невідкладно зайнятися підготовкою ЖКГ до зими (відео)
четвер, 23 липня 2015, 16:04

Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка поставити на найбільш активний контроль питання відповідальності органів місцевої влади за підготовку житлово-комунального господарства до зими». Про це Глава Уряду заявив на засіданні колегії Міністерства у четвер, 23 липня.

Арсеній Яценюк повідомив, що вчора провів засідання енергетичного антикризового штабу. Він наголосив, що «вкрай незадоволений системою управління в енергетичній галузі».

Він також наголосив, що на початок опалювального сезону необхідно мати в сховищах близько 19 мільярдів кубічних метрів газу: «Краще мати більше пересторог і, відповідно, - більше ресурсу, щоб легше пройти осінньо-зимовий період», - наголосив він, додавши, що також необхідно накопичити на складах мінімум 3,5 мільйона тонн вугілля.

«Основне в питанні енергетики зараз - як пройти осінньо-зимовий період «і як взагалі будувати нову політику енергетичної незалежності», - наголосив він. 

Арсеній Яценюк доручив Віце-прем’єр-міністру – Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Зубку терміново провести селекторні наради та створити комісію з підготовки житлово-комунального господарства до зими: «Підняти всіх: обласні та районні адміністрації, мерів міст, всі комунальні підприємства. Перевірити виконання плану заходів, щоби в серпні ми знали про те, що ми підготувалися до зими».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua