Арсеній Яценюк доручив провести публічне заслуховування результатів службових розслідувань в МОЗ (відео)
середа, 19 серпня 2015, 19:21

Прем'єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк доручив у встановленому законом порядку зняти гриф «для службового користування» з актів службових розслідувань у Міністерстві охорони здоров'я та провести їх публічне заслуховування. Відповідне доручення Глава Уряду віддав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 19 серпня.

Прем'єр-міністр доручив Нацдержслужбі разом з Міністром охорони здоров'я і членами відповідних комісій зі службового розслідування невідкладно – у четвер – провести під головування Віце-прем'єра Валерія Вощевського публічне заслуховування актів про службові розслідування в МОЗ. «Підкреслюю, публічне. Із залученням представників засобів масової інформації», - зазначив Арсеній Яценюк.

«Після цього за результатами розгляду двох актів службового розслідування внести на Кабінет Міністрів України подання про притягнення до дисциплінарної відповідальності або про звільнення відповідних посадових осіб, які винні в порушенні законодавства», - додав Глава Уряду.

«У нас нема закритої інформації від громадян країни про стан здоров'я і про стан системи охорони здоров'я в країні», - наголосив лідер «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua