Арсеній Яценюк: Фінансування національної безпеки - питання номер один (відео)
п’ятниця, 10 липня 2015, 12:35

«Питання національної безпеки сьогодні – номер один. І фінансування національної безпеки - так само номер один», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у п’ятницю, 10 липня, на засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ України.

Він підкреслив, що до кінця поточного року плани з переозброєння і придбання техніки для Національної гвардії України будуть виконані.

Водночас Глава Уряду повідомив, що провів зустріч з усіма силовими відомствами щодо освоєння бюджетних коштів. Загальний бюджетний запит всіх правоохоронних органів і Збройних Сил України до кінця поточного року, за словами Арсенія Яценюка, становить 17,5 мільярда гривень, «яких ніде взяти»: «Із Міністром фінансів України і керівниками силових відомств ми провели перекалькуляцію і поки що зупинилися на цифрі 5,5 мільярда гривень».

«Змушений публічно звернутися до всіх розпорядників бюджетних коштів: всім треба «урізатися». Це означає, що якщо ми фінансуємо армію, то частина непрофільних видатків різних міністерств повинна бути перерозпреділена і передана до Міністерства оборони, Національної гвардії, Міністерства внутрішніх справ, Служби з надзвичайних ситуацій і прикордонників», - підкреслив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua