Арсеній Яценюк: Франція допомагатиме Україні відслідковувати майно й активи колишніх і нинішніх українських посадовців (відео)
четвер, 14 травня 2015, 13:29

Франція допомагатиме Україні знайти майно та банківські рахунки українських посадовців на території цієї країни за запитами правоохоронних органів України, НАБ та ДСФМ.

Про це на засіданні Уряду в четвер, 14 травня, повідомив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що 13 травня в рамках робочого візиту до Парижа зустрівся з Президентом Франції Франсуа Олландом та Прем'єр-міністром Франції Мануелем Вальсом: «Французькі колеги будуть допомагати знайти як майно, так і банківські рахунки українських посадовців на території Франції за запитами як правоохоронних органів України, Міністерства внутрішніх справ, так і Національного антикорупційного бюро, Державної служби з фінансового моніторингу».

«Колишні й нинішні державні службовці, які мають майно на французькій Рив’єрі. Ми будемо шукати ваше майно, щоби ви не ховали його на офшорних компаніях й не ховали свої активи і банківські рахунки на третіх осіб», - сказав Арсеній Яценюк.

Глава Уряду підкреслив, що відповідна робота вже проводиться Міністром внутрішніх справ України: «Ми будемо далі співпрацювати з правоохоронними органами як Сполучених Штатів Америки, так і країн-членів Європейського Союзу щодо відслідковування всього майна і всіх активів колишнього режиму Януковича і щодо боротьби з корупцією як минулих, так і сьогоднішніх чиновників».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua