Арсеній Яценюк і Франсуа Олланд домовилися провести восени цього року в Парижі інвестиційний саміт
середа, 13 травня 2015, 15:15

У середу, 13 травня, в рамках робочого візиту до Парижа, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з Президентом Франції Франсуа Олландом.

Прем'єр-міністр України обговорив з Президентом Французької Республіки конкретні кроки на підтримку України.

Глава Уряду обговорив з Президентом Франції стан виконання Мінських домовленостей, у тому числі постійні порушення вогню з боку керованих Росією терористів. Прем'єр-міністр України поінформував Франсуа Олланда про кроки української сторони, спрямовані на неухильне дотримання Мінських угод.

Президент Олланд відзначив важливу роль спільних зусиль міжнародного співтовариства на підтримку України, її європейського вибору та процесу реформ. У цьому зв'язку Глава Уряду наголосив на важливості більш активної участі французьких підприємців у відновленні української економіки

Для презентації інвестиційного потенціалу України Арсеній Яценюк і Франсуа Олланд домовилися провести у Парижі інвестиційний саміт вже восени цього року.

Масштабна приватизація, яку розпочав Уряд України, а також початок функціонування зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом 1 січня 2016 року відкривають нові можливості для торгівлі та інвестиційних проектів, наголосив Прем'єр-міністр України.

Важливим спільним пріоритетом є боротьба з корупцією. Арсеній Яценюк і Франсуа Олланд домовилися залучити французьких експертів до боротьби з відмиванням грошей та розслідуванні корупційних злочинів колишніх українських посадовців, багато з яких приховали свої статки у Франції. Серед інших перспективних напрямків - посилення співпраці у сфері банківського нагляду та взаємодія між митними органами.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua