Арсеній Яценюк: Канада виділяє 5 млн доларів для тренувальної місії нової патрульної поліції України (фото, відео)
субота, 6 червня 2015, 13:05

Канада прийняла рішення про виділення 5 млн канадських доларів на проведення тренувальної поліцейської місії для нової патрульної поліції України.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк за підсумками зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером у суботу, 6 червня.

«Це реальна допомога для того, щоб Україна була сильною і безпечною державою», - сказав Арсеній Яценюк.

Глава Уряду України також підкреслив, що в найкоротші терміни очікується прибуття канадських військових для проведення тренувань Національної гвардії України.

Прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер, зазначив Глава Уряду України, прямує на зустріч Великої сімки, де одним із питань буде українське питання.

«Канада є одним із найсильніших союзників України, і від імені Уряду України хочу подякувати канадському Уряду, народу Канади і персонально Прем’єр-міністру за його чітку й сильну позицію і за допомогу Україні», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Зустріч Арсенія Яценюка і Стівена Гарпера відбулася у Навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України.



Глави Урядів України та Канади побували на тренуваннях підрозділів міліції та оглянули зразки військового спорядження, переданого Урядом Канади в рамках технічної допомоги Україні.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua