Арсеній Яценюк: «Кожен агресор повинен заплатити ціну»
четвер, 11 червня 2015, 13:59

«Ми боремося з реальним агресором - Путіним та кремлівським режимом, який порушив міжнародне право, незаконно захопив територію незалежної країни, залякує світ, і який, відверто кажучи, поки що не заплатив за це.  Кожен агресор повинен заплатити ціну», - наголосив Прем'єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв'ю американським ЗМІ в ході робочого візиту до Вашингтона.

Глава Уряду підкреслив, що головна мета президента Путіна – «зробити Україну проваленою державою (failed state. – Ред.)».

Для подолання російської агресії, на переконання Арсенія Яценюка, необхідні спільні зусилля ЄС та США. Прикладом таких спільних дій він назвав заяву лідерів Великої сімки за підсумками нещодавнього саміту G-7:

«Вони чітко сказали, що санкції будуть продовжені, доки Путін повністю не виконає Мінські домовленості».

Відповідаючи на запитання щодо можливості надання Україні оборонювальної зброї, Глава Уряду підкреслив, що це питання важливе не лише для України: «Це важливо для ЄС та союзників НАТО, адже Україна є зараз захисним щитом проти російської агресії».

«Необхідно, аби українське військо було здатне стримати модернізовану і добре треновану російську армію», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua