Арсеній Яценюк – місцевій владі: Ремонтуйте спортмайданчики і ДЮСШ. Уряд віддав вам для цього ресурс (відео)
вівторок, 7 липня 2015, 17:35

База для фізичної підготовки молоді – це  фізичне виховання у середній школі та ДЮСШ. Дуже багато в цьому питанні -в руках місцевої влади: «Середня школа і дитячо-юнацькі спортивні школи - це їхня відповідальність», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час засідання колегії Міністерства молоді та спорту України у вівторок, 7 липня.

Він нагадав, що Уряд виділив 100 мільйонів гривень на підтримку ДЮСШ.

Крім того, внаслідок децентралізації місцеві бюджети збільшили свої доходи за 6 місяців майже на 40%: «Шановні мери міст, місцеве керівництво - якщо ви хочете щось змінити в країні, ви отримали для цього ресурс. Уряд віддав цей ресурс на місця. Нема чого кабінети ремонтувати за ці гроші, ремонтуйте спортивні майданчики, школи і ДЮСШ. Покажіть, що ви турбуєтеся про майбутнє країни. За інших обставин це майбутнє країни виїде в інші держави».

Арсеній Яценюк звернувся до Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова провести роботу з керівниками обласних державних і районних адміністрацій зокрема в питанні забезпечення молоді з містечок та райцентрів мінімальними потребами для розвитку фізичного виховання і спорту.

Глава Уряду звернувся до спортсменів, Національного олімпійського комітету і всіх спортивних асоціацій: «Тисніть на владу публічно, всіма засобами і методами, які у вас є. Зробіть цей публічний заклик. І позиція Міністерства повинна бути така сама активна в тому, щоби ми формували базу для наших майбутніх перемог».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua