Арсеній Яценюк на інвестконференції Україна- США: «Сьогодні відбулися бізнес-заручини. Очікуємо на бізнес-весілля»
понеділок, 13 липня 2015, 22:51

«Аби залучити міжнародних інвесторів, ми маємо створити єдині правила гри та дружнє до бізнесу середовище. Уряд відданий цій цілі», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час заключної сесії першої інвестиційної конференції Україна – США у Вашингтоні у понеділок, 13 липня.

Арсеній Яценюк висловив вдячність усім, завдяки кому стало можливим проведення першої інвестиційної конференції у Вашингтоні, зокрема Міністру фінансів США Пенні Прітцкер, членам Уряду України, представникам американської сторони.

Він наголосив, що ця конференція – це лише перший крок у співпраці двох країн: «У нас вражаючий і дуже амбіційний порядок денний. У майбутньому треба зробити дуже багато».

«Я думав, як описати цю конференцію, цю дуже відкриту і насичену зустріч. Сьогодні ми можемо назвати це бізнес-заручинами. І ми очікуємо на бізнес-весілля якомога швидше. Давайте створимо бізнес-сім’ю»,  - сказав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, Уряд України «відданий тому, аби виконати все, що було обіцяно».

«Ключова ідея – залучити міжнародних інвесторів і бізнес США до України. Щоб досягти цієї мети, ми маємо створити єдині правила гри та дружнє до бізнесу середовище. Це – цілі Уряду. Тож давайте разом досягнемо успіху», - сказав Глава Уряду України.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua