Арсеній Яценюк на відкритті офісу патрульної поліції Києва: «Це перший крок у повній реформі поліцейського сервісу» (відео)
середа, 22 липня 2015, 16:36

У середу, 22 липня, Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк взяв участь у відкритті головного управляння патрульної поліції Києва.

Глава Уряду оглянув зал адміністративної практики, диспетчерську залу, кімнату видачі відеореєстраторів, зберігання та оброблення відеоінформації, збройну кімнату.

Він підкреслив, що в цьому управлінні поліція працюватиме з громадянами, «в обслуговуванні людей і в адміністративній практиці»: «Якщо людині щось треба дізнатися про правопорушення, написати скаргу на діяльність поліції, повернути вилучені водійські права, отримати довідку для страхової компанії щодо ДТП – вона приходить в цей центр і без черг, які раніше були в районних управліннях ДАІ, без зволікання часу отримує поліцейську послугу».

Арсеній Яценюк підкреслив, що це перший етап у реформуванні адміністративних послуг загалом.

Він нагадав, що в Парламент внесений закон щодо реформування всієї системи колишнього радянського МРЕО і перехід на сервісні послуги в українській поліції, який після доволі тривалих дискусій вже проголосований у першому читанні. 

«Ми вітаємо цей крок, зроблений з допомогою наших американських партнерів. Це тільки перший крок в повній реформі поліцейського сервісу в Україні», - зазначив лідер «Народного фронту».

 

У заході взяли участь заступник Держсекретаря США з питань боротьби з наркотиками і забезпечення правопорядку Вільям Браунфілд, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, перший заступник Міністра МВС Ека Згуладзе.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua