Арсеній Яценюк на зустрічі з Крістін Лагард: “ На кону – майбутнє країни. Спільними зусиллями зможемо зробити Україну процвітаючою і сильною країною в ЄС” (відео)
неділя, 6 вересня 2015, 21:49

 

“Переконаний, що Уряд, Президент та Парламент виконають всі узгоджені з МВФ критерії для нашого економічного зростання та фінансової стабільності”, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у неділю, 6 вересня, під час зустрічі з Директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Арсеній Яценюк зазначив, що візит Крістін Лагард до Києва є “насправді історичним”: “У перше Директор-розпорядник МВФ вирішила здійснити візит до України, і це вперше за всю історію, коли ми виконали все, що обіцяли в наших програмах з МВФ”.

Глава Уряду України висловив вдячність Крістін Лагард за зусилля на підтримку України.

Арсеній Яценюк підкреслив, що український Уряд відданий тому, “щоб зробити країну кращою, стабілізувати фінансову ситуацію і провести справжні економічні реформи”.

“Разом із МВФ, разом із Президентом та Урядом ми вже зробили серйозні кроки, щоб повернутися на рейки економічної стабілізації. Очікуємо мати поступове економічне зростання. Але розуміємо, що світ теж постав перед низкою викликів”, - зазначив Глава Уряду України.

Він підкреслив: “Хочу чітко зазначити, що Президент та Уряд віддані тому, аби збудувати справді сильну Україну. Чекаємо, що Парламент України підтримуватиме і ухвалюватиме закони, необхідні для виконання порядку денного реформ”.

“На кону – майбутнє країни. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо зробити Україну процвітаючою і сильною країною в Європейському Союзі”, - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua