Арсеній Яценюк на International Support for Ukraine Conference: Найкращий шлях до перемоги над російською агресією – зробити Україну прикладом успіху (фото, відео)
вівторок, 28 квітня 2015, 11:59

«Разом ми створимо успішну Європу, переможемо у війні проти клептократії, проти диктатури та бідності. І разом ми представлятимемо вільний світ – із насправді високими стандартами життя та вірою в спільне майбутнє в ЄС», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 28 квітня, під час Міжнародної  конференції на підтримку України  (International Support for Ukraine Conference) в Києві.

Глава Уряду підкреслив, що Україна постала «перед величезними, неймовірними, хтось може навіть сказати – нездоланними викликами»: «Але ми подолаємо ці виклики разом – будучи об’єднаними, підтримуючи одне одного, пліч-о-пліч стоячи проти російської агресії, проводячи болючі, жорсткі, але необхідні реформи в Україні, захищаючи Україну та обороняючи Європу і міжнародний порядок, мир і стабільність».

Арсеній Яценюк нагадав, що в Україні ухвалено пакет жорсткої економії, введені нові податки, закрито низку податкових ям, значно підвищені комунальні тарифи: «Ми ліквідували корупцію в енергетичному секторі, повністю змінили механізм управління державними підприємствами. Ми хочемо розпочати масштабну прозору приватизацію».

«Ми зробили низку величезних кроків, аби змінити цю країну. Але річ у тому, що багато залежить від терплячості та відданості українського народу. Для звичайного українця нині дуже важко жити й виживати. Суттєво впали стандарти життя. І мета Уряду та наше спільне завдання – зробити життя українців ліпшим», - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в цьому покладається на підтримку міжнародного співтовариства: «Найкращий шлях до перемоги над очолюваною Росією агресією – зробити Україну прикладом успіху, зробити Україну зразком для кожного з пострадянського простору». 

«Ми боремося за реальні європейські цінності, і ми надто багато чим пожертвували. Тому цей народ заслуговує більшого», - наголосив Прем’єр-міністр України.

Він зазначив, що Греція отримала 300 млрд доларів міжнародної допомоги: «У них немає війни, російських танків, боротьби з ядерною державою. А Україна отримала близько 30 млрд доларів США загальної фінансової підтримки від МВФ, країн-членів Великої сімки – маючи населення вчетверо більше за Грецію».


Арсеній Яценюк наголосив на важливості єдності міжнародного співтовариства: «Для нас важливо залишатися об’єднаними. Ми віддані в проведенні всіх реформ. Поділяю підхід – «що більше ми робимо, то більше підтримки маємо».

«Ми готові зробити все, що в наших руках. Ніколи не зневірюватися, ніколи не здаватися – це гасла, які є в нас в Україні. Підтримайте Україну. Ми заслуговуємо на вашу підтримку, і разом ми створимо успішну Європу, разом ми переможемо в цій війні проти клептократії, проти диктатури та бідності. І разом ми представлятимемо вільний світ – із насправді високими стандартами життя та сильною вірою в наше спільне майбутнє в Європейському союзі», - звернувся Глава Уряду до представників міжнародного співтовариства.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua