Арсеній Яценюк: Нам потрібна оборонювальна, а не наступальна зброя. Росія несе загрозу безпеці Європи, країнам НАТО та всього вільного світу (відео)
четвер, 28 травня 2015, 17:53

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк заявляє, що Україні потрібна не наступальна зброя, а оборонювальна зброя, аби захистити країну.

Про це він заявив у четвер, 28 травня, під час Восьмого Київського Безпекового Форуму «Цінності - шлях до безпеки».

Він зазначив, що є кілька членів ЄС, які використовують своє право вето, щоб завадити поставкам летальної зброї до України.

«Нам треба захистити свою країну», - наголосив Глава Уряду.

Він зазначив, що Росія за останні десять років витратила мільярди доларів на модернізацію свого війська і повне оновлення армії: «І Росія постійно постачає всю цю модернізовану важку артилерію та обладнання очолюваним нею терористам».

«Ми не просимо наступальну зброю, ми просимо оборонювальну зброю, аби захистити країну.  Якщо ви підтримаєте Україну в тому, аби українські Збройні сили були більш ефективними – ми готові захищати кордони ЄС. Адже Росія несе загрозу безпеці Європи, країнам-члена НАТО та всього вільного світу. Тож ідеться про оборонну зброю для захисту України та Європи», - підкреслив Арсеній Яценюк. 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua