Напередодні травневих свят Київ, Одесу, Харків та Дніпропетровськ будуть посилено патрулювати сили МВС і Нацгвардії, – Арсеній Яценюк (відео)
неділя, 19 квітня 2015, 19:06

Напередодні відзначення 70-ліття завершення Другої світової війни на вулиці Києва, Одеси, Харкова та Дніпропетровська будуть виведені посилені патрулі Міністерства внутрішніх справ і Національної гвардії України.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк в інтерв’ю програмі "Події тижня" на ТРК «Україна».

Глава Уряду наголосив, що таке посилене патрулювання може бути і в інших містах, де буде вбачатися вірогідність загострення і провокацій.

В решті міст країни, підкреслив Арсеній Яценюк, - посилений режим патрулювання силами Міністерства внутрішніх справ.

Відповідаючи на запитання щодо резонансних убивств, що відбулися в Києві кілька днів тому, Глава Уряду нагадав, що створена слідчо-оперативна група, «до складу якої входять найкращі фахівці Генеральної прокуратури України і Міністерства внутрішніх справ»: «Розслідування під постійним контролем».

Арсеній Яценюк наголосив, що відбувається «нагнітання і ескалація ситуації»: «У тому числі перед травневими святами, робиться це антиукраїнськими силами за класичним російським сценарієм дестабілізації країни. Адже в Путіна є декілька планів дестабілізації».

«Безпека громадян, боротьба з тероризмом і уникнення провокацій – це завдання, які зараз стоять перед травневими святами», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua