Арсеній Яценюк: Нова енергетична стратегія повинна бути затверджена в найкоротші терміни (відео)
вівторок, 7 липня 2015, 13:28

На засіданні колегії Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у вівторок, 7 липня, Прем'єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк наголосив на необхідності в найкоротші терміни затвердити нову енергетичну стратегію України.

«На жаль, поки що Міністерство енергетики так і не внесло енергетичну стратегію», - сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що одна енергетична стратегія була ухвалена 2006 року і «була жорстко розкритикована»: «Потім, в 2013-му її підправили, і вона так само нікуди не годилася».

Глава Уряду повідомив, що вкотре передає Міненерговугілля документ «Нова енергетична стратегія України до 2020 року: безпека, енергоефективність та конкуренція». Цю стратегію розробив Центр Разумкова разом зі Світовим банком, Міжнародним валютним фондом, EBRD, Європейським енергетичним співтовариством, Енергетичною хартією та організаціями зі США – «тобто з усіма тими, хто знають, яка стратегія для України важлива».

Арсеній Яценюк звернувся до Міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина опрацювати цю стратегію, «додати те, що він вважає за необхідне, щоб в найкоротші терміни ця стратегія була затверджена рішенням Уряду

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua