Арсеній Яценюк – новим патрульним: “Ваша робота – щоб кожен громадянин України пишався новою поліцією” (відео)
субота, 4 липня 2015, 12:21

У суботу, 4 липня, відбулася урочиста церемонія складання присяги особовим складом патрульної поліції міста Києва.

Прем’єр-міністр , лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до нових поліцейських і підкреслив, що на них сподіваються українці: “Вони хочуть, щоб ви захистили їхню сім'ю, їхніх дітей. Вони хочуть бути впевнені, що така нова красива українська поліція буде мати велику шану від громадян України. Повага не просто до форми, а до кожного з вас».

“Ви повинні це заслужити. І люди чекають від вас цього», - сказав він.

“Ми разом із Президентом, Міністром внутрішніх справ свою роботу зробимо. А наша робота  - забезпечити заробітну платню, забезпечити машинами, технікою, соціальними гарантіями. Ваша робота – це не просто змінити назву з міліції на поліцію, а зробити так, щоб кожен громадянин країни пишався новою українською поліцією. І ви це зробите – ми переконані», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду зазначив, що дві тисячі, які захищатимуть громадян у Києві – це лише початок: «Далі від міста до міста ми будемо рухатися, щоби нова українська поліція дійшла до кожного містечка, до кожного села, щоби кожна людина в країні відчула: я – під захистом української поліції».

Арсеній Яценюк висловив вдячність Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, а також Першому заступнику Міністра МВС Еці Згуладзе та керівнику програми навчання нових поліцейських Хатії Деканоїдзе - “неймовірно талановитим, красивим, розумним українкам”.

Глава Уряду вручив їм вишиванки, на одній із яких вишиті слова “Берегиня поліції” – її він вручив Еці Згуладзе, а “Натхнення поліції" - Хатії Деканоїдзе.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua