Арсеній Яценюк очікує реакції ГПУ щодо звільнених Урядом за результатами службових розслідувань посадовців (відео)
четвер, 2 липня 2015, 14:48

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк очікує реакції Генеральної прокуратури України щодо посадовців, звільнених Урядом за результатами службових розслідувань. Про це Глава Уряду заявив на засіданні колегії Міністерства інфраструктури України у четвер, 2 липня.

Арсеній Яценюк нагадав, що підписав розпорядження Уряду про відсторонення керівника Державіаслужби Дениса Антонюка.

Глава Уряду повідомив, що дав доручення невідкладно провести відповідне службове розслідування: «У рамках цього службового розслідування прошу запросити всі авіакомпанії, які брали участь в конкурсі. В тому числі компанію «Атлас Джет», яка повинна публічно сказати, чи вважає, що цей конкурс сфальшований, чи ні».

«Треба залучити всіх для того, щоб встановити істину. І я готовий до прийняття найбільш жорстких рішень», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він також підкреслив, що очікує реакцію від Генеральної прокуратури України «по всім особам, які були звільнені Урядом, по яким були проведені службові розслідування, але які чомусь до сьогоднішнього дня ще не сидять у тюрмі».

Арсеній Яценюк нагадав, що прийнято рішення про розслідування і звільнення керівника Державної фінансової інспекції. «Так само, як сьогодні Парламент прийняв рішення про зняття з посади Міністра, якого звинувачують в корупції». 

«І тільки ти починаєш когось звільняти, тільки ти починаєш розслідувати їхню корупційну діяльність, вони зразу стають всі «борцями з корупцією». Вони, виявляється, боролися з корупцією. Правда, тихо, і про це ніхто не знав», - сказав Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua