Арсеній Яценюк: Перед самітом Великої сімки Росія вкотре порушила Мінські домовленості
середа, 3 червня 2015, 12:21

Напередодні саміту Великої сімки Росія вкотре порушила Мінські домовленості і дала вказівку своїм терористам починати військову операцію: «Очікую, що на саміті світова спільнота дасть адекватну відповідь», - заявив Прем’єр-Міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у середу, 3 червня, під час відвідання Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Яворові на Львівщині.

«Росія сьогодні вкотре порушила Мінські домовленості. Перед зустріччю Великої сімки Росія вчора умисно зірвала зустріч тристоронньої контактної групи, а сьогодні дала вказівку своїм терористам починати військову операцію», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що будь-які дипломатичні зусилля повинні бути підкріплені сильною та професійною армією і спільними зусиллями всіх країн Великої сімки і західних партнерів.

«Це ще один виклик для світової спільноти», - сказав Глава Уряду.

«Очікую, що на саміті Великої сімки світова спільнота дасть правильну і адекватну відповідь російській агресії», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua