Арсеній Яценюк про приватизацію: «Чесна і прозора. Не під українських олігархів, а під реальних інвесторів з Заходу і нові стандарти управління» (відео)
четвер, 14 травня 2015, 13:52

«Державна власність повинна стати приватною і створювати робочі місця, дати можливість росту економіки і залучити реального інвестора в економіку України», -   наголосив на засіданні Уряду в четвер, 14 травня, Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що під час робочого візиту до Парижа 13 травня він мав зустріч із представниками французьких ділових кіл, під час якої обговорювалося питання економічної співпраці України та Франції «у двох базових секторах – енергетиці та аграрному секторі».

Під час зустрічей Глави Уряду України з Президентом Франції Франсуа Олландом та Прем'єр-міністром Франції Мануелем Вальсом було домовлено про прибуття до України Міністра економіки та Міністра аграрної політики Франції – для допомоги в проведенні «чесної і прозорої приватизації не під українських олігархів, а під реальних інвесторів з Заходу, які заплатять найвищу ціну і дадуть нові стандарти управління державною власністю».

«Державна власність повинна стати приватною і створювати робочі місця, дати можливість росту економіки і залучити реального інвестора в економіку України», - підкреслив він.

Щодо співпраці в аграрному секторі Глава Уряду повідомив, що до України прибуде технічна місія, «щоб зробити стандарти якості української аграрної продукції такими, які відповідають євростандартам»: «Це дасть українському аграрному сектору можливість необмеженого доступу на ринки країн-членів Європейського Союзу».

«Це наші зобов’язання по угоді про зону вільної торгівлі, яка набуде чинності 1 січня 2016 року», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Ніхто, окрім України і Європейського Союзу, не буде визначати, як і в які терміни Угода про зону вільної торгівлі повинна набути чинності», - наголосив Глава Уряду.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua