Арсеній Яценюк: Процес люстрації має бути завершений. Той, хто був частиною режиму Януковича, не мають право на держслужбу
понеділок, 22 червня 2015, 14:49

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до всіх органів державної виконавчої влади, зокрема МВС, Державної фіскальної служби , СБУ та органів прокуратури «завершити процедуру люстрації і набрати нових, якісних чиновників для країни». Про це він сказав у понеділок, 22 червня, на засіданні колегії Міністерства юстиції України.

Глава Уряду підкреслив, що Венеціанська комісія «чітко зазначила, що той, хто вчиняв злочини проти української держави і був частиною корумпованого режиму Януковича, - не має права далі керувати країною».

«Процес люстрації в країні повинен бути завершений. Той, хто підпадає під люстрацію, той, хто був частиною режиму Віктора Януковича, які привели країну до зубожіння, до війни, до жертв на Майдані, і зараз сидять зі значками «народний депутат України», - не мають права перебувати на службі», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua