Арсеній Яценюк провів нараду з питань виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС
п’ятниця, 7 серпня 2015, 12:50

У п’ятницю, 7 серпня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк провів нараду з питань виконання плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України.

Глава Уряду заслухав доповіді членів Уряду, зокрема Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, Міністра юстиції України Павла Петренка, Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова стосовно стану роботи і виконання завдань, визначених у співпраці з європейськими партнерами.

Насамперед йшлося про спрощення надання послуг українським громадянам. Завдання – забезпечити кращі можливості для людей: як задля поїздок в ЄС, так і для захисту прав громадян і їхніх можливостей в країні, підкреслювалося в ході наради.

Обговорено блоки питань, зокрема стосовно безпеки документів, інтегрованого управління кордонами, боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Арсеній Яценюк наголосив на необхідності максимально прискорити відповідну роботу. Глава Уряду дав чіткі вказівки стосовно конкретно визначених у часі пріоритетів роботи як в рамках виконавчої влади, так і в співпраці з Парламентом.

Відзначалося, що згідно з п’ятою доповіддю Європейської комісії, Україна досягла значного прогресу в виконанні плану дій з лібералізації ЄС візового режиму. 

Окремо йшлося про підготовку до прибуття до України чергової місії європейських партнерів у вересні цього року.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua