Арсеній Яценюк провів телефонну бесіду з Прем’єр-міністром Республіки Молдова Валеріу Стрельцем
п’ятниця, 14 серпня 2015, 20:02

Сьогодні, 14 серпня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» провів телефонну бесіду з Прем’єр-міністром Республіки Молдова Валеріу Стрельцем за ініціативою молдовської сторони. Глава українського Уряду привітав свого колегу з нещодавнім призначенням на відповідальну державну посаду і висловив впевненість у плідному розвитку двосторонніх відносин між обома країнами та результативній й ефективній співпраці між Урядами двох держав.

Співрозмовники обговорили актуальні питання порядку денного двостороннього співробітництва. Зокрема, було домовлено про прискорення підготовки чергового засідання Міжурядової українсько-молдовської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, а також окреслено пріоритетні завдання економічної і торговельної взаємодії та координації зусиль у безпековій сфері.

Прем’єр-міністр Молдови висловив вдячність за активний і плідний діалог з Україною та запевнив у підтримці з боку молдовського народу у справі захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави, миру і безпеки в усьому регіоні. 

Прем’єр-міністр України прийняв запрошення свого колеги здійснити візит до Республіки Молдова.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua