Арсеній Яценюк у Дніпропетровську розповів про новий проект надання безоплатної правової допомоги воїнам АТО (відео)
вівторок, 21 липня 2015, 12:42

У вівторок, 21 липня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк перебуває з робочою поїздкою в Дніпропетровську.

Глава Уряду разом з Міністром юстиції України Павлом Петренком ознайомився з роботою Дніпропетровського Центру надання безоплатної правової допомоги.

Арсеній Яценюк підкреслив, що цей центр сконцентрований не тільки на допомозі малозабезпеченим, а й учасникам антитерористичної операції: «Для того, щоб їх швидше реєстрували, швидше надавали земельні ділянки, швидше і в повному обсязі надавали соціальні гарантії, яких вони потребують».

20 липня представники Дніпропетровського центру, управління юстиції у Дніпропетровській області, представники медичних закладів та військових формувань підписали меморандум, який забезпечить надання кваліфікованої юридичної допомоги бійцям АТО.

Завдяки цьому кожен військовий, який брав участь в АТО, перебуває на лікуванні в медичних закладах чи проходив службу у військових частинах Дніпропетровщини зможе отримати безоплатний захист адвокатів чи консультацію.

Для надання такої допомоги буде створено виїзні бригади, які виїжджатимуть до медичних закладів та військових частин Дніпропетровської області.

Арсеній Яценюк також зазначив, що за перші 13 днів роботи ста центрів із надання безоплатної правової допомоги по Україні до них звернулися понад три тисячі громадян.

Директор Координаційного центру з надання правової допомоги Мін’юсту Андрій Вишневський повідомив, що цим громадянам була надана допомога, зокрема, в цивільних та адміністративних справах, питаннях виконання судових рішень, житлових, спадкових та питаннях соціального забезпечення. 

В рамках робочої поїздки до Дніпроперовська Арсеній Яценюк разом з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим відвідає військову частину полку патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1». 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua