Арсеній Яценюк у Парижі зустрівся з Генеральним секретарем Організації економічного співробітництва і розвитку
середа, 13 травня 2015, 16:44

У рамках робочого візиту до Франції в середу, 13 травня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк відвідав штаб-квартиру Організації економічного співробітництва і розвитку та провів зустріч з Генеральним секретарем Анхелем Гурріа.

Глава Уряду обговорив з Генсеком ОЕСР перспективні напрями розвитку співпраці в рамках нещодавно підписаного Меморандуму про співробітництво. Йдеться, зокрема, про допомогу з боку ОЕСР у залученні інвесторів в українську економіку, зважаючи на оголошену Урядом України масштабну приватизацію. Іншою важливою темою є боротьба з корупцією, в тому числі через стажування і тренінги для фахівців із розслідування податкових злочинів і фактів відмивання грошей.

Прем'єр-міністр України відзначив принципову позицію ОЕСР, яка об'єднує найпотужніші економічно держави світу, в припиненні взаємодії з Російською Федерацією через агресивну політику Кремля в Україні.

Очікується, що 16 червня в ОЕСР відбудеться день України, у ході якого держави-члени Організації обговорять нові спільні проекти на підтримку України.

На завершення візиту до штаб-квартири Арсеній Яценюк зробив запис у книзі почесних гостей Організації.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua