Арсеній Яценюк у Парижі зустрівся з представниками французьких ділових кіл
середа, 13 травня 2015, 16:33

У середу, 13 травня, в рамках робочого візиту до Парижа, Прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк зустрівся з представниками французьких ділових кіл.

У заході, організованому Рухом підприємств Франції MEDEF, взяли участь керівники провідних французьких фінансових і промислових кіл, які мають ділові інтереси в Україні або зацікавлені в реалізації інвестиційних проектів.

Під час зустрічі Арсеній Яценюк зосередився на ключових реформах, проведених Урядом України для економічної і фінансової стабілізації та відновлення сприятливого ділового клімату. Було оголошено про розпочату Кабінетом Міністрів масштабну приватизацію, яка відкриває нові можливості для доступу французького бізнесу в Україну.

Серед головних тем розмови було спрощення регуляторного середовища, залучення капіталу для реалізації інвестиційних проектів,  економічні переваги від початку функціонування з 1 січня 2016 року зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.

Особливу увагу було приділено інвестиційним перспективам у фінансовому секторі, сферах енергетики, інфраструктури, фармацевтики та сільського господарства.

У рамках робочого візиту до Парижа Арсеній Яценюк зустрівся із Президентом Франції Франсуа Олландом.

Відбудуться зустрічі Глави Уряду України з Прем'єр-міністром Франції Мануелем Вальсом та Генеральним секретарем Організації економічного співробітництва та розвитку Хосе Анхелем Гурріа.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua