Арсеній Яценюк у Вашингтоні провів низку зустрічей із представниками бізнесу США
понеділок, 13 липня 2015, 22:02

У рамках візиту до Вашингтона для участі у Першій інвестиційній конференції Україна-США Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк провів низку зустрічей з представниками американського бізнесу.

У ході зустрічі з керівництвом компанії Westinghouse були обговорені питання реалізації контракту на постачання свіжого ядерного палива. Також обговорювався новий напрямок співробітництва - підвищення потужності діючих атомних енергоблоків, участь в програмах модернізації та підвищення безпеки українських АЕС. Підіймалося питання можливості використання компанією Westinghouse потужностей українського ринку машино- та приладобудування.

Під час зустрічі з американською нафтогазовою компанією Frontera сторони обговорили питання співпраці в сфері розвідки та розробки нафти та газу України, а також реалізації проекту імпорту LNG з потужностей американської компанії у Грузії. Підтверджені запаси природного газу компанії в Грузії становлять близько 300 млрд куб. м.

У ході зустрічі з провідною міжнародною компанією TrailStone сторони обговорили перспективи торгівлі газом в Україні, інвестування у видобуток нафти та газу, а також управління активами в енергетичному секторі України. Представники TrailStone привітали дії української влади з лібералізації внутрішнього ринку газу та заявили щодо планів компанії вийти на газовий ринок України цієї осені.

Із керівництвом компанії Cargill Глава Уряду обговорив стан співпраці та інвестиційні проекти, які можуть бути в найближчій перспективі реалізовані між Україною та США в агропромисловій сфері.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua