Арсеній Яценюк: «Україна залишається віддана мирному процесу врегулювання, на відміну від Росії і російських терористів» (відео)
середа, 15 квітня 2015, 15:03

«Вкотре наголошую на необхідності повного і всецілого виконання всіх пунктів Мінського протоколу, який був підписаний. Україна залишається віддана мирному процесу врегулювання, на відміну від Росії і російських терористів», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 15 квітня.

Арсеній Яценюк повідомив, що сьогодні провів розмову з Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним після його повернення з Берліна, де вчора проходила зустріч глав МЗС у Нормандському форматі. Прем’єр-міністр висловив стурбованість невиконанням Росією Мінських домовленостей: «У нас знову втрати, знову обстріли».

Він підкреслив, що Україна готова далі йти шляхом виконання Мінських домовленостей, «в тому числі й щодо проведення чесних і прозорих виборів - тільки чесних і прозорих, а не з російськими терористами і «автоматами Калашникова» на виборчих дільницях»: «Але треба починати з першого, - відвести артилерію, припинити обстріли, припинити порушувати режим так званого перемир'я і обстрілювати українських військових».

«Вкотре наголошую на необхідності повного і всецілого виконання всіх пунктів Мінського протоколу, який був підписаний. Україна залишається віддана мирному процесу врегулювання. Тільки видається, що це тільки Україна віддана мирному процесу, на відміну від Росії і російських терористів», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua