Арсеній Яценюк: Уряд виділяє кошти на оновлення парку техніки для ДСНС (відео)
середа, 29 квітня 2015, 14:20

Уряд України виділяє кошти для оновлення парку техніки для Державної служби України з надзвичайних ситуацій, зокрема на модернізацію авіатехніки та придбання пожежних машин. Про це на засіданні Уряду в середу, 29 квітня, повідомив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Він повідомив, що літак АН-32, який заплановано передати ДСНС, вже зараз знаходиться на авіазаводі та готується до модернізації: «Так само і по гелікоптеру Мі-8».

Загальна сума коштів на модернізацію, яку запросив завод, за словами Арсенія Яценюка - 145 мільйонів гривень. Глава Уряду звернувся до Міністра МВС України провести роботу для можливого здешевлення цих робіт. Міністерству фінансів він доручив
виділити необхідні кошти.

«Вертоліт і літак протягом трьох місяців, у залежності від регламентів, здати», - підкреслив Арсеній Яценюк, нагадавши, що два літаки для Національної гвардії Україні за півроку повністю відновлені, чим посилено авіапарк Нацгвардії.

Арсеній Яценюк також повідомив, що для забезпечення пожежними машинами в Державному бюджеті передбачено 200 мільйонів гривень. Глава Уряду звернувся до виконувача обов’язків керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Зоряна Шкіряка невідкладно докупити пожежну техніку. «Гроші є», - додав він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua